Verkkokauppa

Tuotteet, tilaaminen ja toimitus
Ostoskorisivulla voit valita tuotteiden lukumäärän.

1. Tilaus vahvistetaan lähettämällä sähköpostiviesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksen jälkeen sopimus on osapuolia sitova.
2. Tuotteiden tiedot, ominaisuudet, saatavuus, hinta, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan tuotteen valinnan ja ostamisen yhteydessä.
3. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
4. Pakkaus- ja postituskulut painon mukaan lisätään hintaan.
6. Verkkokaupan tilaus toimitetaan, kun maksusuoritus näkyy Palmberg Group Oy:n tilillä.
7. Verkkokaupan tilauksen toimitus erillisen sopimuksen mukaan.
8. Asiakkaan valittavana olevat toimitusvaihtoehdot ilmoitetaan verkkokaupassa. Asiakkaalle ilmoitetaan tuotteen arvioitu toimitusaika. Mikäli tuotteen toimituksessa ilmenee toimitusvaikeuksia, asiakkaaseen otetaan yhteyttä Palmberg Group Oy toimesta.
9. Verkkokaupan tuotteet voi myös noutaa toimituspisteestä.
 .

Verkkokaupan tuotteiden toimitus Asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen

1. Palmberg Group Oy on yhteydessä asiakkaaseen tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Asiakkaan tulee varmistaa, että tarvittaessa joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.
2. Asiakkaan tulee tuotteet saatuaan tarkistaa, että toimitus vastaa Asiakkaan tilausta eikä tuotteissa ole näkyvissä mahdollisia ulkoisia kuljetusvaurioita. Asiakasta pyydetään ilmoittamaan mahdolliset tuotepuutteet ja kuljetusvauriot Palveluntarjoajalle seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.
3. Toimitukset, joita ei ole vastaanotettu tai noudettu, palautuvat Palmberg Group Oy:n toimituspisteeseen. Tilaus hyvitetään Asiakkaalle tuotteiden palautumisen jälkeen ja hyvityksestä vähennetään aiheutuneet kuljetuskustannukset.

Maksutavat

Asiakas maksaa verkkokaupasta tilaamansa tuotteen joko toimitettaessa tai tilisiirtona. Tilisiirtona ostettu tilaus toimitetaan, kun maksusuoritus näkyy Palmberg Group Oy:n tilillä. Maksu muistutuksesta perimme kuluina  5 €.                                                                             Korkolain (4§) mukainen laillinen viivästyskorkoprosentti ajalle 1.1.-30.6.2020 on 7,0 %. 

Verkkokaupan tuotteiden palautusoikeus

Asiakkaan tilauksen mukaan valmistetuilla, muokatuilla tai muutoin räätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.
Palmberg Group Oy ei vastaa tuotteiden ohjeiden vastaisen kokoamisen aiheuttamista seurauksista.